Renault gyorsbeavatkozónk elajándékozása

Új helyére költözött Renault gyorsbeavatkozó járművünk!

A mai napon került sor eddigi Fertőrákos/2-es gyorsbeavatkozó járművünk leszállítására és átadására Hidegség Község Önkéntes Tűzoltó Egyesülete számára.

Az autót adományként kaptuk 2018 augusztusában Mörbisch település önkéntes tűzoltóitól, melyet átvétel, majd javítást követően állítottunk gyorsbeavatkozó járműként szolgálatba Fertőrákoson.

Az autó nálunk töltött ideje alatt nagy szolgálatot tett nekünk, mely során sok bevetés megbízható résztvevője volt településünkön, legyen szó műszaki mentésről vagy tűzesetről.

Mivel a Renault helyét átvevő Mercedes Sprinter-en már az utolsó simítások zajlanak, így a Trafic számára elérkezett az idő, hogy egy másik szertárba költözve folytassa pályafutását.

Egyesületünk tagságának egyhangú döntéseként az autót ajándékként adtuk át a szomszédos hidegségi tűzoltóknak, ahol reményeink szerint a jármű a technikai előrelépésen túl további éveken keresztül megbízható társ lesz a kis Fertő parti település különféle tűzoltási és műszaki mentési feladatainál.

Mivel egy körzethez tartozunk, így bízunk benne, hogy a jövőben is időről időre össze fogunk találkozni az autóval.

Hidegségi bajtársainknak sok balesetmentes kilométert, még több örömöt és kevés bevetést kívánunk újdonsült járművükhöz!