Hidegség ÖTE járműszentelésén vettünk részt

Vasárnap délelőtt került sor Hidegségen a január végén adományozott Renault Trafic 4×4 típusú gyorsbeavatkozó jármű szentelési ceremóniájára.

A járművet 2018 év közepén ajándékként kaptuk a szomszédos Mörbisch am See tűzoltóitól, s működőképessé hozatala után a jármű kicsivel több, mint négy éven keresztül megbízható társunk volt a különböző eseteknél.
Miután lehetőségünk nyílt egy modernebb, szélesebb feladatkörben alkalmazható utód jármű megvásárlására, mindenképpen a közelünkben szerettük volna tartani a Renault-ot, valamint olyan helyre szerettük volna mindenképpen adományozni a járművet, ahol az nagy segítséget jelent és jelenlétével hozzájárul az egyesület fejlődéséhez.

Hidegségen gyönyörű környezetben és szerencsére jó időben került sor a jármű szentelésére, melynek során körzetünk tűzoltó egyesületeinek vezetősége szép számban képviseltette magát az eseményen.

Külön örömöt jelentett számunkra, hogy az ünnepségen részt vettek a mörbischi tűzoltók vezetői is, együtt ünnepelve velünk.

Hidegségi bajtársainknak sok balesetmentes kilométert kívánunk új autójukhoz, kívánjuk, hogy mindenhonnan haza hozza őket, és bízunk benne, hogy nekik is legalább olyan jó társa lesz az autó, mint amilyen nekünk volt!